Grieg
Boligenergi
Boligenergi AS er totalentreprenør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i borettslag og sameier

AF Gruppen
AF Gruppen
AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

Brødrene Dahl
Brødrene Dahl
Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA, industri, marine, olje & gass, vannkraft og samferdsel.

Christensen Eiendom
Christensen Eiendom
Et av Drammens eldste eiendomsselskap med lang erfaring innen eiendomsdrift.

EM Teknikk Energi
EM Teknikk Energi
Rådgivende ingeniører innen sanitær-, varme-, brannsluknings-, varmepumpe-, komfortkjøle-, og luftbehandlingsanlegg.

Hafslund Varme
Hafslund Varme
Hafslund er Norges største nettselskap, størst innenfor strømsalg og en stor produsent av fornybar energi fra vannkraft og fjernvarme. Konsernet er det femte største i Norden innenfor strømsalg og har produsert fornybar energi fra vannkraft i mer enn 100 år.

RSA Bil
RSA Bil
RSA Bil er en av Norges største bilforhandlere med 11 bilforhandlere landet over. RSA Bil er forhandler av Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Isuzu.

Rælingen kommune
Rælingen kommune
Rælingen kommune ligger sentralt i Akershus fylke med ca. 17 100 innbyggere. Det er kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen.

Skedsmo kommune
Skedsmo kommune
Skedsmo kommune ligger sentralt i Akershus fylke mellom Gardermoen og Oslo. Kommunen har i mange år vært i sterk utvikling med byen Lillestrøm som et lokalt, regionalt og nasjonalt møtested.

Skien Boligbyggelag
Skien Boligbyggelag
SBBL er en betydelig aktør innenfor eiendomsmegling og omsetter ca. 500 boliger i året. Meglertjenester tilbys medlemmene til konkurransedyktige priser.

Skjervøy kommune
Skjervøy kommune
Skjervøy kommune er en øykommune i Troms fylke med ca. 2900 innbyggere. Kommunen er en en typisk fiskerikommune hvor sjømatproduksjon og servicenæringen rundt dette er hovedfundamentet for aktiviteten i samfunnet.

Statkraft Varme
Statkraft Varme
Statkraft Varme er fjernvarmevirksomheten i Statkraft. Statkraft Varme har drevet med energigjenvinning og fjernvarme siden 1982, og har i dag over 130 ansatte i Norge og Sverige.

Strømmen Storsenter
Strømmen Storsenter
Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Totalt er det 2 100 parkeringsplasser tilknyttet senteret, hvorav 65 plasser er regulert for ekspressparkering.

Thon Hotel Arena
Thon Hotel Arena
Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen. Thon Hotels har 66 hoteller i Norge og 1 i Sverige.

Undervisningsbygg Oslo KF
Undervisningsbygg Oslo KF
Undervisningsbygg Oslo KF er et kommunalt foretak i Oslo kommune, som har som oppgave å utvikle, bygge, drifte og forvalte skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med nærmere 1,4 millioner m2 fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Cirka 85 000 elever og 13 000 ansatte bruker daglig Undervisningsbyggs lokaler.